CRYSTAL KID & BABY SHARK

Yndlingssteder på Bryggen, København

Skrevet af , i Bolig, Inspiration, Made me look, fredag den 25 juli 2014

PÅ Bryggen i København findes der masser af lækre steder, som minder mig om Soho i New York eller London, hvor jeg har boet. Det emmer af hygge nede ved vandet med basketbaner, ishuse, grønne arealer med legeplads & klatrevæg, smukke gamle bygninger & nybyggede bådhuse der på moderne vis  – & ganske nydeligt gjort  – efterligner deres ældre nabobygninger. Jeg er vild med Goboat.dk som netop har bygget det yndigste træhus helt i stil med irgrønne “bropasser” bygningen 200 meter derfra på Langebro.

Skærmbillede 2014-07-25 kl. 19.52.58

Skærmbillede 2014-07-25 kl. 19.54.53

Isblomsten er en lækker lille blomsterbiks med minimalistisk islæt, en moderne næsten tomhed i rummet der gør, at jeg virkelig ser de blomster der er til salg den dag jeg er der – & ikke bliver blæst ud af døren af blomsterfestival.  De har også små finurlige ting i butikken jeg ikke har spottet andre steder – såsom 60´er /70´er inspireret glaskunst man bare kan lade ligge & glimte et sted i sit hjem.

foto 3

foto 5

foto 4

 Den skønne delikatesse café Wulff  & Konstali Food Shop ( New Yorker style med MANGE lækre valgmuligheder ) er en favorit. Der er kalkundeller, rødbedesalaat, økojuices & safter, vegetarretter, lækkert brød, alle mulige slags sandwiches, hjemmelavede romkugler osv….det bugner af lækkerier hos dem.

foto 2

Denne interiør butik er et kig værd. De importerer fra USA, Sverige & Tyskland & har alle mulige fede ting – & du er næsten sikker på at gå hjem med et unikum. Billigt,  smukt & originalt. We like.

2 kommentarer

  1. Morten
  2. Morten

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *