CRYSTAL KID & BABY SHARK

Sverige, du skønne

Skrevet af , i Bolig, Entertain Me, Inspiration, Kidz, Made me look, Made me think, Rejser, Skøn & Sund, lørdag den 16 juli 2016

Min søn er halvt svensk, min bedste veninde er Svensker – og jeg elsker de svenske skove. Jeg kommer ikke helt uden om at Sverige skal besøges mindst et par gange om året. Anakin og jeg tog en tredages tur til Sødertalje – som ligger en halv time uden for Stockholm, hvor han kunne nyde natur, venskab og hygge i stor stil. Vi plukkede bær og svampe i skoven, badede og spillede spil. Naturen kommer let væk i en travl hverdag med Skole, sport og iPads- så derfor var det ekstra godt at trække stikket inde midt i en svensk skov på en rød klassisk ødegård. God sommer til alle.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *