CRYSTAL KID & BABY SHARK

Songkran – Det Thailandske Nytår

Skrevet af , i Entertain Me, Foodies, Inspiration, Kidz, Rejser, Skøn & Sund, tirsdag den 26 april 2016

 I år valgte Anakin & jeg at fise til Thailand i en uge for at opleve, hvad nogle kalder “Verdens største vandfest” – nemlig Songkran. I tre dage ynder thaierne at sprøjte vand på hinanden, gå i templer & kaste uheldet bagud & heldet fremad. Og de ville vi gerne opleve.

  
  

  

  
Jeg bestilte turen gennem Spies – ikke fordi jeg er blevet fanget af den fede reklame med den lille dreng med hajfinnen & den tilhørende  super catchy sang “Be Bold” af Tam Cooper. Nej nej slet ik. Det skulle også være nemt. Når man rejser een forælder i 8 dage  – med et aktivt barn – så skal vi bare lynhurtigt ned i havet, ned i poolen, rundt med en minitaxi-bus & se opleve alt det vi kan proppe i hovedet uden at blive rundtossede. Derfor var det rart at turen gik til Bangkok & så et par timer syd til Hua Hin.

Et smukt hotel & sødt personale. Masser af børn fra andre lande & aktiviter på & omkring stranden. PÅ 5 dage nåede vi både at kravle 88 trin op til et gigantisk Buddha tempel på en bakke lidt uden for Hua Hin, dyrke yoga i morgendisen, bade en 50 gange i havet, deltage i både konkurrence sejlads for fjernstyrede både på stranden & biler, thaiboxing med bind for øjnene (så er det lidt mere komisk & ikke så blodigt) & sprøjte med vand på både de lokale & de andre turister. Alt i alt en perfekt ferie med et barn i en uge. Og kom kun hjem med 1 mygstik. Hvilket er et sandt mirakel.

 

1 kommentar

  1. Emma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *