CRYSTAL KID & BABY SHARK

Serie A debut rundt om hjørnet

Skrevet af , i Entertain Me, Sport, mandag den 15 september 2014

Efter ca. 2 uger i det Syditalienske, er dagen kommet hvor jeg forhåbentlig kommer til at få min debut i den famøse liga – Serie A. Vi er netop, i skrivende stund, på hotel lidt uden for Verona (Norditalien), hvor vi iaften skal spille vores 2. kamp i sæsonen. Jeg føler jeg har fået en rigtig god start rent træningsmæssigt, hvor jeg sagtens kan være med på dette niveau. Jeg har selvfølgelig en del vanskeligheder med sproget og den side af spillet, men det bliver bedre & bedre føler jeg. Derudover har jeg også skulle vænne mig til en hel ny spillestil, med andre løb, bevægelser, timing osv. Men jeg tager det som en god & stor udfordring, og som helt klart gavner & udvikler mig som spiller & person. Se med iaften på Canal 8, hvor de viser vores kamp Verona – Palermo fra 20.45 IMG_9921.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *