CRYSTAL KID & BABY SHARK

Roadtripping – Tværs Over USA

Skrevet af , i Entertain Me, Fashion, Made me look, Made me think, Rejser, tirsdag den 31 maj 2016

L1000490

Welcome to Miami – Bienvenido a Miami! Efter en 10 timers flyvetur fra København til Fort Lauderdale i Florida med Norwegian Dreamliner ankom vi trætte men spændte til USA igår. Luften var fugtig, vandet  turkis og bikinierne små. Vi tjekkede ind på et lækkert og økovenligt hotel i South Beach, som er lavet af genbrugsmaterialer. SÅ selvom vi kører rundt i et miljøsvin af en bil (Ford Expedition SUV) så forsøger vi at balancere tingene lidt. Vi har besluttet os for at blive her i tre dage – dels for at få jetlagget til at lette en anelse, men også for at kigge lidt på byen. Idag gik vi rundt i Art Deco kvarteret, Ocean Drive og på stranden. Simon har aldrig været i Miami før så han fik noget af et chok da han så de lokale  – og den stil de kører. Less is more er IKKE et slogan man bruger i Miami. Det vil sige  – der er ikke særlig meget på kroppen  – så på den måde er det less. Men det den lokale befolkning render rundt i midt på dagen på gaden, er så skanky og så FOR MEGET at vi ikke kunne lade være med at glo og smile bredt. Næsten alle unge er klædt som var de på vej til en  50 Cent musikvideo. De er fuldstændig ligeglade med om de virker anstødende, ligner prostituerede eller noget der er med i cirkus.

L1000483

De strutter med alle kropsdele og helst i alt for små størrelser så det meste er kroppen er synlig. Nogle har kæmpestore numser, andre veltrænede, andre gigantiske bryster i netundertrøjer. Og det er ikke fordi der er fest. Det er vitterligt mandag eftermiddag. Fantastisk at der findes nogle mennesker der er så ligeglade med hvad en håndfuld hvide turister synes om dem og om deres kultur. Deres kropsbevidsthed er en helt anden end den vi har i Danmark. Her gemmer man ikke appelsinhuden og dellerne. Her udstiller man dem. Her er alt på display.

L1000488

Et lille tip hvis du skal til Miami og lejer en bil. Mange gange vil biludlejerne have dig til at betale for en GPS og man gør det for man kan jo ikke finde rundt. Men hvis du vælger en ny bil så er det højst sandsynligt GPS indbygget i den – og så er det fjollet at betale for noget der allerede sidder i. Det er jo ikke sådan at folkene hos Hertz eller Avis slår GPS´en til inde fra skranken. Der er virkelig nogle penge at spare. Om ikke andet så køb GPS´en hos Walmart eller Best Buy/ Target. Det vil altid være langt billigere end det biludlejerne forlanger.

 

Imorgen står den på Art District i Down Town Miami. Et sted fyldt med små lækre coffeeshops, gallerier og flere spændende mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *