CRYSTAL KID & BABY SHARK

MIT 2014

Skrevet af , i Bolig, Bryllup, Entertain Me, Fashion, Inspiration, Kidz, Made me look, Made me think, Rejser, Skøn & Sund, Sport, onsdag den 19 november 2014

MIT 2014 går på hæld ligesom alle jer andres- og jeg tænker tilbage på et år med fuld fart frem. Hold nu op – hvor har det været spændende og lærerigt, hårdt og prøvende. Her er lidt af hvad jeg har lavet siden januar …..

Skærmbillede 2014-11-19 kl. 2.20.08 PM

Har løbet marathon før – men ikke halvmarathon. Så det gjorde jeg i foråret med en masse andre friske mennesker.

IMG_5646.JPG

Elsker tusser og blive tusset – så her fik jeg min kærestes/mands “logo” – nemlig en blå krystal/diamant (CrystalKid:-)

 

IMG_6102.JPG

 

Simon og jeg åbnede vores website – og her sidder vi og laver collagen som du ser øverst på vores blog. Det hele er klippet ud af gamle LP covers, Vogue blade fra de sidste 10 år og andet sjov.

IMG_5465.PNG

 

Instagram er en fantastisk opfindelse. Her kan vi kommunikere meget med vores følgere og fans. Jeg lavede et program der hedder “God Appetit” på TV2 i Januar  – og hvis man ikke lige vidste hvordan man så ud i fjerneren – så ved man det nu.

IMG_6281.JPG

 

Masser af motion i 2014.  Jeg ynder at tage nogle lange løbeture langs søerne eller voldene. Snot, rødt fjæs og vind i håret.

IMG_6426.JPG

Blev ansat på Boliga.dk /Selvsalg-  da marketing på nettet har interesseret mig i lang tid. I 2012 fik jeg en pris for Bedste Marketingskampagne til E-handelsprisen for min rolle som chefredaktør på Miinto.dk. Nu er det Boliga.dk som jeg lægger min energi i. Tror så meget på projektet, er omgivet af dygtige og sjove mennesker og vi har fantastiske resultater med at få folk til at sælge deres bolig selv. Stolt:-)

IMG_6476.JPG

Min dejlige veninde Mette Tøttrup var med til at åbne Powerhouse CPH – som er et reformer træningssted. Jeg tog tre hårde måneder på de maskiner  – og fik opstrammet kroppen og mere energi i hverdagen. Det er knaldhamrende hårdt, men mega fedt.

IMG_6226.JPG

Jeg elsker fodbold og har selv spillet da jeg var yngre. Målmand og meget råbende;-) Min mand spillede for BIF indtil for nylig og jeg hang selvføgelig på Brøndby Stadion i tide og utide. Dels for at støtte op om en klub jeg elsker og tror på – og for at give god energi. Simon og jeg har lavet meget PR for den klub – det være sig i form at små film som Simon har optaget og lagt ud på nettet for at få en tættere relation til fans og medier – og selvfølgelig et hav af billeder på Twitter, Instagram og Facebook.

IMG_6499.JPG

Jeg er begyndt til bueskydning. Ved ikke helt hvad jeg vil med det- men jeg elsker den bue, stemningen, roen, koncentrationen. En no-bullshit verden hvor det gælder om at ramme plet. VM 2016 måske ;-)

IMG_7333.JPG

Behind the scenes-billede fra et Femina Interview som betød meget for mig. Fik lov at fortælle om hvor ondt det gør når medier og mennesker mobber ene og alene af den grund at jeg elsker et menneske som er yngre end mig selv.

IMG_7384.JPG

Jeg er Røde Kors ambassadør og har været det i nogle år nu. Der er brug for folk som kan hjælpe dem der ikke kan hjælpe sig selv. Og al hjælp gælder. De folk der arbejder dagligt for Røde Kors som frivillige er nogle fantastiske, empatiske mennesker, der sætter deres eget liv på spil for at redde andre. Jeg bøjer mig for dem. 150 års jubilæum – og dette skulle gerne fortsætte.

IMG_7514.JPG

I forsommeren var jeg 4 dage i Jylland med Ungdommens Røde Kors for at hjælpe lidt til. Der kunne forskellige firmaer hyrer os ind til arbejde og betale en klækkelig sum til URK for det. Og på den måde fik firmaerne lidt PR og vi fik penge til at hjælpe børn og unge i nærområdet hvilket var Vejle, Horsens og Fredericia. Her ankom jeg til en skole hvor murerlærlingene havde givet den pænt gas:-)

IMG_8116.JPG

I Juli måned flyttede min mand og jeg ind i vores nye hjem. Det var en hård omgang at male alt, skrælle tapet af væggene og flytte – men nu har vi en base som vi elsker:-)

IMG_9365.JPG

Er igang med et nyt TV-program som endnu er hemmeligt. Men jeg kan garantere at det bliver smadder spændende og sjovt

IMG_8743.JPG

Så blev jeg gift! Simon og jeg havde det mest fantastiske bryllup den 6. september  – solen skinnede, vi var omgivet af kærlige mennesker der kun ville os det bedste og vi elsker vores liv sammen.

IMG_9286.JPG

Simon spiller fodbold i Palermo på Sicilien nu og derfor kan det være lidt svært med logistikken at se hinanden hver dag. Derfor bruger vi Rom og andre byer som mellemlanding  – og får dermed både set noget nyt men også hinanden. Her har Simon købt en “selfie-stang” ….en vanvittig opfindelse…:-)

IMG_9646.PNG

Ud og samle ind med veninderne for Røde Kors. Smuk efterårsdag og folk var glade for at give en skilling

IMG_9650.PNG

“Hvem Bor Hvor” blev sendt på Tv2 hen over sommeren. Det var fedt at se vi havde gode seertal og at de mange boliger rundt om i Danmark så smukke ud.

IMG_9648.PNG

Fik taget nye portrætter af Sigurd Høyen. Han er dygtig og så rar:-)

IMG_9649.PNG

De mange tv programmer og optrædener ved diverse arrangementer kræver en god make up artist. Jeg er ligeså slidt og træt om morgenen som alle andre;-)

IMG_8304.JPG

Boliga.dk / Lejnu.dk reklame film blev skudt på en dag  – og vi havde det hammersjovt.

 

7 kommentarer

  1. Eva
  2. Sofie lerche
  3. Katja
  4. Betina
  5. Anna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *