CRYSTAL KID & BABY SHARK

Min konfirmation 1988

Skrevet af , i Kidz, Throwback, onsdag den 16 april 2014

Konfirmation-1

Jeg var konfirmand i 1988. Det var omkring samme tid Madonna rendte rundt i hvide blonder & perlekæder, afklippede handsker & hårlak. Så værsgo – et stk Ibi i blondefestival fra Fransa (som det mærke vist nok hed) 2-delt sæt, en lille hæl på skoene & kort hår. Jeg blev ellers konfirmeret med hår ned til hoften, men på Blå Mandag besluttede jeg mig for at klippe det kort. Det var en utrolig dårlig beslutning eftersom jeg dansede ballet & det slet ikke holder at have så kort hår & pandehår. Jeg fik stuearrest af min far & skæld ud af balletlæreren. Derfor ser jeg også lidt sur ud på dette billede….som er taget om tirsdagen…;-)  Jeg tror min mor ville forevige min lille revolution.

3 kommentarer

  1. Liv
  2. Pernille

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *