CRYSTAL KID & BABY SHARK

Miami – Art District

Skrevet af , i Entertain Me, Foodies, Inspiration, Kunst, Made me look, Made me think, fredag den 3 juni 2016

IMG_2641

Vi elsker kunst og farver på væggene – og derfor var det naturligt at besøge Miamis Art District når vi nu var her.  Det var en sjov oplevelse  – da vi næsten havde hele den bydel for os selv. På grund af Memorial Day Weekend (Til Minde om de faldne soldater i krig) var de fleste enten udenbys eller lå med tømmermænd denne formiddag.

IMG_2651

Hele districtet er malet til af lokale eller udenlandske kunstnere. Man kan ikke gå 2 meter uden at se et nyt maleri, skulptur, plakat, galleri eller anden udsmykning. Vi endte med at købe 2 billeder på et galleri af en fransk photo kunstner. Vi trængte til noget provokerende og iøjnefaldende derhjemme. Vi fik endda lov at tale med kunstneren om værket og shipping var ingen problemer. Art district er et spændende sted hvis du kan lide kunst, farver og hippie stemning. Det er en komplet anden vibe der end tosse-stemningen nede på Ocean Drive.

IMG_2655

 

IMG_2647

Til frokost spiste vi på en café der hed Della – som udelukkende serverede vegetarisk.  Super søde tjenere og hyggelig sid-under-teltdug-sted.

IMG_2649

 

IMG_2639IMG_2648

IMG_2640_2

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *