CRYSTAL KID & BABY SHARK

Lady Diana – Stilikon #5

Skrevet af , i Dressed, Fashion, Inspiration, Made me look, mandag den 18 august 2014

 

Princess_Diana_wedding_dress

 

Hvor var 80´erne & 90´erne bare nogle vilde årtier – & der er mange meninger om moden dengang. Less is more – er IKKE noget man kan sige om de to årtier – der gjaldt det om at bygge ovenpå & ud med skulderpuder, glitter, pufærmer, store sløjfer & verdens største brudekjole.  Lady Diana døde desværre i en tragisk bilulykke med sin forlovede i en tunnel i Paris – & vil aldrig blive glemt. Dels fordi hun stod for alt det varme, empati & sympati for andre mennesker  – noget det Engelske kongehus ikke var kendt for at praktisere. Med hende blev Prince Charles mere menneskelig. Lady Diana var tidens mest fotograferede kvinde & hun havde masser af hjælp til sine modevalg. Det kan være du synes det er crazy den måde man klædte sig på – men ikke desto mindre var stilen & hendes sans for underspillet komik  – en måde at vise verden at hun ikke var en lille grå mus – selvom hun talte forsigtigt & velovervejet.

 

Lady-Diana

Lady Diana blev et stilikon mens hun levede & ingen kan nogensinde tage den titel fra hende – også selvom man ikke er til bombastisk tøjstil.

Diana At Sandhurst

Hun blev skilt fra Prince Charles & forelskede sig i en anden mand – nemlig den egyptiske Dodi Fayed, som bragte kæmpe overskrifter med sig.

Diana In Escada

 

Hendes to sønner har desværre i mine øjne ikke arvet hendes modige stil.

3 kommentarer

  1. Marie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *