CRYSTAL KID & BABY SHARK

Goodie Bags til Vores Bryllup

Skrevet af , i Bryllup, Fashion, Foodies, Inspiration, Made me look, Skøn & Sund, Til Pressen, mandag den 15 september 2014

IMG_3532-1.JPG

Simon og jeg besluttede os for at forkæle de særlige gæster der var inviteret til vores bryllup.  Jeg har altid syntes det var en sød idé når jeg var til fest i LA eller London – om det så var baby shower, fødselsdag eller jubilæum – at gæsterne fik noget med hjem til at huske eventet – ligesom man ofte gør til modeshows osv. I vores situation sov mange af vores gæster på Kokkedal Slot sammen med os og vi valgte først at pakke gaver ud søndag til en brunch derhjemme, hvor Boserup & Co stod for “tømmermands-brunch” med masser af lækkerier  (og salt;). Og derfor var der adskellige gode ting nede i goodiebagen som vores gæster kunne bruge både på dagen og dagen efter brylluppet.

20140727-181744-65864399.jpg

Da vores gæster skulle køre fra Holmens Kirke til Kokkedal Slot lidt nord for KBH – synes vi det kunne være rart med lidt snacks, drikkelse, mundgodt og andre lækre ting til overnatningen.

Vores Goodiebag var således fyldt med følgende:

De fineste og lækreste chokolader af højeste kvalitet med billede på og bryllupsdato fra CANDYCARD. Super nemt at bestille og man kan næsten få hvad som helst printet på sine chokolader. Simon og jeg var meget spændte på disse – og de overgik enhver fantasi. Vi har smagt den nederste  – men er endnu ikke gået igang med motiverne…måske vi gemmer dem lidt inden kannibalismen går igang;-)

IMG_2521

 

Kims “Nøddebrud” –  en lækker nøddesnack der spiller lidt på ordet brud og som slukkede den lille sult på vej fra kirke til fest.

 

Skærmbillede 2014-09-11 kl. 5.39.51 PM

 

I posen havde vi også en dejlig forfriskning i form af Gingerale fra Schweppes fra Carlsberg  – den kunne man vælge at drikke alene eller….

 

IMG_2525

 

 

……sammen med lidt vodka, fra Sobieski hvis man vel og mærke ikke kørte bilen til Kokkedal. Vores gæster kunne også tage en ginger ale / vodkadrink på hotelværelset  – mens de gjorde sig klar mellem kagen fra Strangas Dessertbutik og bryllupsmiddagen.

De små flasker var meget praktiske nede i goodiebag´en.

 

Skærmbillede 2014-09-11 kl. 5.45.56 PM

Husk man skal være 18 år eller over for at nyde alkohol  – og aldrig aldrig være bag rattet på noget transportmiddel hvis du drikker. DONT DRINK AND DRIVE.

 

IMG_2526

Mai Manniche fra JEWLS CPH havde lagt et gavekort i alle poserne med 500 kr til et smykke fra sin efterhånden store smykke kollektion. Overhørte mange af de kvindelige gæster der ville ind og kigge på hendes webshop – gå selv ind og kig lidt:-)

Skærmbillede 2014-09-15 kl. 12.26.00

Elisabeth Gierus er kendt for at lave de lækreste økologiske cremer og andre hudplejeprodukter  – og hun havde også lyst til at forkæle vores gæster med gavekort, lip gloss og læbepomade. Altsammen i de yndigste små krukker så det passede til temaet.

IMG_2528

 

& til damerne i selskabet når dagens festmakeup var renset af & huden trængte til en lækker omgang massage & ekstra rens  – var Konjac rensesvamp redningen. I dagens anledning var den lyserød.

Konjac_Sponge_Facial_Puff_French_Pink_Clay

1 kommentar

  1. Lone Konge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *