CRYSTAL KID & BABY SHARK

Gevalia – Kom en kop nærmere det uventede…..

Skrevet af , i Entertain Me, Foodies, Inspiration, Kidz, Made me look, Made me think, Rejser, Skøn & Sund, Social, mandag den 1 juni 2015

Skærmbillede 2015-06-01 kl. 19.09.01

Et havnemiljø er spændende for små & store mennesker. Vandmænd & krabber, multefisk & både – & nye & gamle bekendskaber. I lørdags var der åbent hus på kajen i Karrebæksminde, hvor sejlerne åbnede deres både for fremmede hvis man ville se en hvordan en båd så ud & få en sludder for en sladder. Min søn har aldrig været på en så stor båd før & der var mange “Ihhh” & “åhhh”  & “Seeeee” ombord & på gangbroen. Hyggeligt med nye ansigter – vi fik hilst på “Bromanden” & andre sejlere. Nede på mine svigerforældres båd var der kaffeslabberas  –  en dejlig begivenhed da travlhed & afstande kan sætte sine grænser til de helt store familiemøder. Her var der nærvær, natur, samtale & god kaffe.

Hvis du selv kunne tænke dig at få en god kop kaffe, møde andre mennesker, lytte til lidt god musik & måske få dig en ven for livet – så har Gevalia Instant en række events rundt om i Danmark – nærmere betegnet Odense, Ålborg & København. Her vil Gevalia fremme nærværet med “det fremmede” & uventede- altså mennesker vi hver dag passerer men ikke hilser på, mennesker som har noget på hjerte ligesom dig. Vi hylder det gode initiativ, vi hylder de gyldne øjeblikke & håber I har lyst til at møde op. Vi ses måske den 3. juni på Gammeltord, den 4. juni på Kgs. Nytorv, 5. juni på Kultorvet & 6. juni ved Rundetårn – i København.

Hvis du vil vide mere om Gevalia Instant Event så KLIK HER

1 kommentar

  1. Else Jacobsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *