CRYSTAL KID & BABY SHARK

Første Serie A kamp på CV’et

Skrevet af , i Entertain Me, Made me think, Sport, tirsdag den 16 september 2014

IMG_3541.JPG

Helt som håbet på, fik jeg lov at få min debut i Serie A på udebane mod Hellas Verona igår.

Resultatet var dog enormt skuffende, eftersom jeg egentlig følte at vi spillede klart bedst. Vi kom helt fortjent foran i første halveg & havde faktisk mange flere gode muligheder for at udbygge vores føringen. Men på en mærkeligt straffespark i slutningen af første halveg fik Luca Toni & Verona udlignet og i anden halveg fik vi lavet et kluntet selvmål. Så kampen endte 2-1 til hjemmeholdet.

Alt i alt selvfølgelig ikke den fedeste debut kamp. Men jeg er bare super glad for at træneren allerede viste mig den tillid at sende mig på banen til sidst i kampen, eftersom jeg kun har trænet med holdet i ca. 10 dage og vitterligt intet forstår af hvad der bliver snakket om til træning eller på taktikmøderne, da alt udelukkende foregår på italiensk.

IMG_3547.JPG.

Byttede en af mine trøjer med min tidligere holdkammerat på U21 landsholdet, Frederik Sørensen efter kampen, som netop også lige er skiftet til Verona. Derudover selvfølgelig min egen trøje som jeg havde på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *