CRYSTAL KID & BABY SHARK

Elite Model Look 2014 – Casting i København

Skrevet af , i Dressed, Fashion, Made me look, onsdag den 11 juni 2014

ELITE-MODEL-LOOK-2014-casting-danmark-612.ashx

Til dig der drømmer om at blive international model, men ikke lige ved hvad man skal gøre LÆS MED HER.

Elite Model Look 2014 har været rundt i Danmark og caste unikke unge drenge og piger til modelkonkurrencen og nu er den sidste casting kommet – det er i København på fredag den 13. Juni 2014.

 

Vi har taget en snak med Thue Guldstrand fra Elite Model Management, og hørt ham om modelkonkurrencen.

Crystalkid&Babyshark:

Hvad kan Elite Model Look 2014 modelkonkurrencen?

Thue Guldstrand, Elite Model Management:

Denne sæson er ekstra speciel, fordi der er mange andre modelkonkurrencer der kører såsom i TV-programmer, Stor Centre, Ungdomsblade mv. hvor Elite Model Look differentierer sig ved at være verdens største model konkurrence, og her der bliver man faktisk RIGTIG top-model på den internationale catwalk hvis man vinder.

 

Crystalkid&Babyshark:

Hvad er kravene & hvad leder i efter i år?

Thue Guldstrand, Elite Model Management:

Kravene for at deltage i Elite Model Look 2014 er høje for både piger og drenge. Pigerne skal være høje – den ideelle højde er 177-180 (mindre kan dog også gøre det) og så skal pigerne kunne passe en str. 34-36. Endvidere skal man skille sig ud fra mængden, og ikke umiddelbart være den klassiske skønhed. Det kan være alt fra en karakteristisk næse, kløft i hagen, store læber, store øjne, ja alt hvad man kan forestille sig, som ser anderledes ud, end “normen”.

 

Crystalkid&Babyshark:

Der sker noget helt nyt i år. I plejer kun at lede efter pigemodeller men i år leder i også efter drengemodeller. Hvad er kravene til dem?

Thue Guldstrand, Elite Model Management:

For drenge er den ideelle højde 187-190 – og str. 46-50. Her gælder det samme – nemlig at man skiller sig ud fra mængden. For drengenes vedkommende, kan man være både atletisk bygget – max str. 50 – eller tynd/slank og passe en str. 46. Her gælder det samme som for pigerne – vi vil gerne se noget, som vi ikke har set før.

Summe summarum, så leder vi efter noget, “som man ikke har set før”. Dvs. går der nogen rundt derude og tænker, jeg har højden og målene – men jeg synes ikke jeg ligner en model – så skal man HELT sikkert dukke op til vores sidste casting i København, som finder sted i Filmhuset i Gothersgade 55 d. 13. Juni 2014 ml. 16:00 -18:00, og få netop dette vurderet af de professionelle model agenter fra Elite Model Look.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *