CRYSTAL KID & BABY SHARK

Bryllupstanker 2

Skrevet af , i Bryllup, Dressed, Inspiration, Made me think, Silverwritings, mandag den 16 juni 2014

 

bride-1

Jeg har endelig fundet kjolen, fået den syet & sendt op til Danmark til den yndigste lille butik.  Det var let. NOT! Det var overhovedet ikke let. Faktisk lidt skræmmende. Jeg har aldrig været sådan super skruk på bryllup & derfor har jeg heller ikke haft en bestemt kjole i hovedet i 20 år. Jeg ved med mig selv at jeg ikke er til fysiske butikker medmindre det er dybt interssant, sjældent eller i udlandet. Jeg er vitterligt et barn af informationsalderen & dermed et barn af internettet. Stor fan & for evigt forelsket i hvad computeren gemmer på. Så derfor  – satte jeg mig til rette i stolen med en glohed kop kaffe & åbnede den gyldne port til nettet, skrev ordene Brudekjole – & tilmed Bridal Gown – & ud af the world wide web strømmede der ti millioner kjoler. TI MILLIONER. De flød ud af skærmen med al deres tyl, perler, fjer, silke, blonder & knapper & efter dem hoppede det ene slør efter det andet,  indtil mit kontor var fyldt op med hvid, cremet, råhvid, egg shell, glitter & guld. Jeg satte min finger på power knappen på Mac´en & alt blev natteblåt. Mit hoved summede, jeg havde et stykke tyl i halsen & jeg bed mig i læben. Hvem er jeg?, tænkte jeg. Hvilken slags brud er jeg? (gisp & støn)  Hvem skal jeg være den dag? På den store dag.

Hele mit liv har jeg været mood dresser. Jeg lægger ikke tøj frem dagen før. Jeg har ikke noget billede af hvordan jeg skal se ud på arbejde, til fest, til gudstjeneste før jeg ved i hvilket humør jeg er den dag. Hvilket kan svinge fra lalleglad til mut til tilfreds til ligeglad til lykkelig  – altsammen fordi jeg er et menneske der føler noget hele tiden.  Jeg er drengepigen, sportspigen, gallapigen, gummistøvlepigen, jydepigen, rejse pigen….Holy Moly.

Bride

Hvad gør man så når man er mood dresser & klæder sig efter sit humør – & skal købe sin brudekjole 4 måneder før – så skoene, pynten, sløret, det lånte, gamle & nye kan matche? Jeg ved jo jeg er lykkelig den dag – men jeg har en tendens til at blive lidt overmodig når jeg er lykkelig & tage præcis det på der passer mig & gør mig glad. Jeg kan jo ikke komme hoppende op af kirkegulvet i en hvid ballonkjole fra firserne …..så tager jeg måske opmærksomheden fra det egentlige formål. Tilgengæld er det da vores dag – & vi må vel tage det på vi ønsker.

Jeg samlede mig. Tog et godt gammeldags stykke papir frem & fugtede blyantspidsen på en knækket blyant fra gymnasiet.  “Hvad kan jeg lide?”, skrev jeg.  & lige så langsomt kom der ord ned på papiret. Blonder, perler, sløjfer, fjer, prikker, striber, lang, ærmer, Hollywood, Moulin Rouge, Audrey Hepburn, bonderoser, pæoner, Hunger Games, Store Øreringe & så videre…. Så jeg kommer – dressed like a circus tent;-)

Nej, listen er med tiden blevet halveret. Audrey har fået lidt plads, Hungergames har fået en hylde, der er både enkelthed & pyntesyge til stede. Det er begyndt at boble i min mave. Jeg mangler stadig frisuren, undertøjet, neglelak & om jeg skal bære slør eller ej. Det går nok. Spekulerer på om jeg kan bære både buket, paraply & vifte;-)?

I må vente med at se kjolen & hele suppedasen til september – jeg lover jeg er mig selv.

images-4

2 kommentarer

  1. Trine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *