CRYSTAL KID & BABY SHARK

Brasiliansk hold arrangement

Skrevet af , i Entertain Me, Foodies, Social, lørdag den 15 november 2014

Grundet landskamps weekend, har vi selvfølgelig ikke nogle Serie A kampe i denne weekend. Derfor havde nogle af gutterne fra holdet arrangeret at vi skulle på en brasiliansk restaurant kaldet Brown og få noget god mad og et par øl.

Restauranten lå helt inde i centrum af Palermo. Og jeg tror rent faktisk at det var mit første besøg på en brasiliansk restaurant nogensinde? Kan ik mindes der ligger nogen i København? Og har heller ik været på en lignede andre steder hvertfald.

Selve restauranten ligende egentlig ikke noget specielt brasiliansk, men maden var til gengæld lige i øjet. Hele konceptet gik ud på at der var en lille ‘buffet’ hvor man kunne gå op & fylde op med sides, såsom grønt, frugt, ris, bulgur, brød etc.

Derudover lå der så et såkaldt Brown-kort ved hver plads, med henholdvis en rød & en grøn side. Den grønne side betød selvfølgelig at de bare sku lade kød, fjerkræ, pølser m.m. rulle ind i 8-10 forskellige varianter hele tiden, indtil man så vendte ‘brikken’ til rød, hvilket betød at nu var man altså ‘død’ og færdig ;-)

Super lækkert for kødelskeren. Og et lidt sjovere & federe eksempel på all-you-can-eat konceptet. Fordi alt hvad der kom ind, var direkte fra køkkenet & super mørt & lækkert.

Holdet bestod af Samir, Granndi, Fabio, Michel, Robin & jeg selv :-) Senere joinede Sol Bamba os også.

IMG_4666.JPG

IMG_4664.JPG

IMG_4663.JPG

IMG_4669.JPG

IMG_4673.JPG

IMG_4672.JPG

IMG_4674.JPG

IMG_4671.JPG

IMG_4659.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *