CRYSTAL KID & BABY SHARK

Boligmesse i Forum

Skrevet af , i Bolig, Foodies, Inspiration, Made me look, Test, søndag den 19 oktober 2014

Så blev det søndag og silende regn. Forum bugnede af bolig udstyr, madkonkurrencer, kunst og alt indimellem man enten kan proppe i munden eller i hjemmet. Jeg kunne næsten ikke overskue det men fandt dog små “øer” af interesse som jeg forsvandt ind i og kiggede på. Her er nogle ting og sager som jeg syntes var fedt at opleve og købte da også lidt hist og pist.

IMG_9321.JPG Wonderhagen er en online butik hvor man kan købe smukke og grafiske billeder til hjemmet. Det er meget hipt i øjeblikket og der var en masse fede indtryk. Jeg endte med at købe et “tårnebillede” af nogle af Københavns tårne og et Løvehoved.

IMG_9319.JPG Vi har en masse radiatorer i vores lejlighed og jeg synes de er så grimme – så leder efter smukke radiator skjulere – og vupti – dette firma www.radiatorskjulere.dk har netop det. De laver dem helt unikt til de mål man nu end måtte have derhjemme og levere og indstallere.

IMG_9317.JPG Overvejede den her til Anakin – men hvordan skulle jeg lige få den hjem i regnvejr ?

IMG_9316.JPG

IMG_9315.JPG

IMG_9314.JPG Exsalt er navnet på en vintage butik online hvor man kan købe alskens pynt, pailet kjoler, flæser, silke, hatte, handsker og U Name It skønne 2nd hand klæder.

IMG_9312.JPG Jeg har altid fundet TVshop at være en smule komisk og 80’er agtigt – men er nu alligevel fascineret af alle de sjove dimser og dutter de sælger. I Forum stod der da også en sælger og viste den een flotte skræl eller perfekt skåret zucchini slice – skåret af en skrælle tingest der sikkert kunne foldes ud til fladskærm eller bygge en skyskraber på en nat. Min svigermor købte den magiske tv-shop skræller og jeg glæder mig sgu alligevel når vi til jul skal lave skruer af kartofflerne, huller i gulerødderne, squash skiver så tynde som papir og kålsnitter.

IMG_9311.JPG Maleren Per Hillo udstillede sine meget karakteristiske og smukke billeder hvor der altid er hjerter, nogle mennesker/engle og masser af farver at finde ….

IMG_9310.JPG Jeg kunne så godt tænke mig dette guld badekar i vores nye badeværelse vi skal lave til foråret. Too much? Dont Think so. Verden skulle nødig blive kedelig. Go søndag – krams Ibi

1 kommentar

  1. Christine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *