CRYSTAL KID & BABY SHARK

Blodtypekost

Skrevet af , i Foodies, Inspiration, Skøn & Sund, mandag den 18 august 2014

Ibi Highres.

Der er mange af jer der skriver til mig på Facebook, Instagram & Twitter & stiller spørgsmål til, hvor man kan købe mine to kogebøger fra 2000 & 2001. Det kan man desværre ikke mere da Lindhardt & Ringhoff ikke ville trykke mere efter et par år – da modediller (de eksisterer selvfølgelig & så inden for madlivsstil) – har det med at komme & gå. Jeg tror (kan selvfølgelig ikke vide med sikkerhed) men jeg tror jeg er den eneste i Danmark der spiser efter sin blodtype på 13. år. Jeg er ikke fanatisk – der ryger gerne en drink eller en is indenbords from time to time – men jeg føler mig bedre tilpas i mit immunsystem & i min krop når jeg undgår kød, mælkeprodukter & hvede.

 

ItemImage.aspx

Sådan er det bare.

Da der ikke kommer flere kogebøger – trods en farlig masse af jer har lyst til at spise efter jeres blodtyper;)  – så vil jeg hver dag lægge en opskrift på bloggen der passer til alle 4 blodtyper (til en familie) & en opskrift til singlerne – alt efter om du er A, B, O eller AB.

 

Hjemme hos os er vi 2 forskellige blodtyper: Min søn Anakin & jeg har nøjagtig den samme  – nemlig A minus.  Han spiser det vi andre spiser & er ikke et kræsent barn. Simon er AB & er ikke en kræsen mand – så vi svinger gryderne & laver alt muligt forskelligt for at få så varieret en kost som muligt med hvad der nu skal være til Elite Sportsmanden, barnet & Karrierekvinden.

Iaften skal vi have Kalkungryde a la Thailand – kalkun er en god proteinkilde – den har mindre fedt end kylling & et højere protein indhold. For at den ikke skal blive tør  – steger vi den i ovnen i en stege-so.

Nede i stegesoen ligger der løg, hvidløg, gulerødder & Portobellosvampe tilsat Oystersauce, lidt soja, lidt fiskesauce & thai paste – du undrer dig ? Det smager sindssygt godt:-)

 

Til kalkungryden får vi quinoa & kartoffelmos med bacon. Det sidste er bestilt af en 6 årig.

Det fede ved at lave mad i en stegeso er hvor let det er – & hvor lidt man roder. Alt hvad man skærer – skal bare være store rustikke chunks – så det bliver rigtig mandemad & ned i stegesoen – &  så skal der bare låg på & ind i en kold ovn, der varmes op til ca 200 grader. Der skal den så stå & stege i en stor time ca.

Kig til den – ovne & kallkuner er ligeså forskellige som mennesker.

 

GUF. Smider et billede op når maden er færdig.

 

bog-spis-efter-din-blodtype

 

 

5 kommentarer

  1. Anna LH
  2. Mia
  3. Liv
  4. Leif

Skriv et svar til Anna LH Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *